18 Ağustos 2017 Cuma

OKUDUKLARIM / GİZLİ BAHÇE 1-2

Merhaba pek sevgili okurum. Okuduklarım yazısını sevdim sanırım ve devamı de gelecek gibi görünüyor. Bu okuduklarım yazımızda eskilerin çetin korecanı ben gizli bahçe yani Secret Garden dizisinin kitap haline getirilmiş senaryosunu okudum. Korecen beni tanımak için tık tık.
'Secret garden' her zaman favori kore dizilerim arasındaydı malum çocuk çoluk bu ara hiç dizi izleyemiyorum bu yüzden bu kitaplar bana ilaç gibi geldi. Tekrar tekrar izliyormuş gibi oldum. Bildiğiniz dizinin senaryosu eksiği var fazlası yok. Eksiği ne mi o çok sevdiğim tekerleme yok mesela veya kim Joo Wan nın o muhteşem ! esprileri yok :( Pijama yok ya o bilmem kaç para değeri olan hem de :)

Dediğim gibi okumak isteyenler diziyi tekrardan izliyormuş gibi hissetmeye hazır olsunlar. Bence kitap olarak okumakta güzel çünkü diziyi izlerken esas olaylara o kadar çok dikkat ediyoruz ki ayrıntılar arada kaynayıp gidiyor. Kitap ayrıntılara da yer veriyor kitap sözlerine alıntılara... Hepsini sindire sindire okuyabiliyorsun. İşte böyle sevgili okurcum yine güzel bir cuma gününden sesleniyorum sana umarım çok keyifli bir hafta sonu geçiririz. Hoşça ve huzurla kal...

3 yorum:

  1. Okumak en sıradan günleri bile nasıl da renklendirir değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de nasıl... her bir kitap bir yaşam bir hayat...

      Sil
  2. kitaplar 1 ise dizisi 3 mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum. O kadar komik ki :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...