17 Mart 2017 Cuma

TOMBİKTO

Okurcum okurcum okurcum...
Bu aralar çok sık karşılaştığım bir absürdlükden bahsedeceğim çünkü içimde tutarsam patlarım mazallah :D
Ben ki ben hep balık etli sürekli diyette bir hatun olarak hayata gelmişim. Yok yani benim kalemimde öyle tığ gibi zayıflık hep böyleydim. Şöyle söyleyeyim 27 yaşındayım orta okuldaki kilomla hala aynı kilodayım. Benim hayatımda pek değişikliklere yer yok tıpkı kilolarım gibi :D
Bu halde hayatıma devam ediyorken hep annem aman kızım dikkat et az ye bu kilonu koru gibi nasihatler vermekten kendini alıkoyamıyordu.
Ve bu tombikto hamile kaldı taaa taaa :D

Ben deli gibi kilo alacağımı düşünüyordum çünkü çok ama çok müsaitim. Amma velakin 12 kilo olarak kendim başta olmak üzere herkesi şok ettim :)
Çok şükür normal doğum yaptığım için daha kırkın içinde o aldığım 12 kilo gitti.
Ve muhteşem bebeğim şuan kendini 8 aylık olamasına rağmen uykuyu hiç sevmeyen bir bebek ve sadece kucağımda yürüyerek uykuya dalıyor. Gün içerisinde evi baya turluyorum. Böyle böyle derken diş sancıları uykusuz geceler eh bir de işin içine çalışma hayatı da eklenince oldum mu ben incecik :D 
Sanırım en çok sevindiğim olay bu uykusuz gecelerde hep böyle avuttum kendimi olsun bak yıllardır veremediğin kiloların gitti diye.
Ama öyle ahım şahım bir kilo vermedim 6 kilo verdim ama baya fark etti. Neyse ben halimden memnun yoluma devam ederken insanlar bana ne dese beğenirsin. Kızım bu hal sana hiç yakışmadı biraz kilo al bence.

Ölür müsün öldürür müsün!!!
Yıllarca kilo ver diyen annem bile kızım çok zayıfladın biraz kilo al diyor şaka gibi ya.
İşte sevgili okurcum bu yazıdan çıkaracağımız sonuç ne yaparsak yapalım insanlar memnun olmuyor. Kilo alırsın ver derler verirsin al derler yani hep derler...
Öyle yani fazlaa şaaapmayalım insanları diye yazdım.
Hoşça ve huzurla kal oralarda...

2 yorum:

  1. Ne güzel bir gelişme değil mi?..hele bir de emeklemeye başlasın o zaman gör bak kilolar nasıl gidiyor..oturtmazlar sağ olsunlar :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet herkes genelde aynı şeyi söylüyor bakalım daha ne kadar zayıflayacağım :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...