5 Nisan 2017 Çarşamba

BAHAR ALIŞVERİŞİ

Merhaba sevgili okurcum.
Baharı bekleyen kumrulara döndük resmen... Kış hala devam ediyor gibi.. Bir kaç gün ısınıp aha valla geldi bahar derken ertesi gün fırtına çıkıyor. Öyle böyle geçiyor günler geçen hafta her cuma yaptığım şiir postunu yayınlayamadım çünkü ilk trafik kaza mı yaptım. Aslında birazcık acemi bir şoförüm tamam tamam bildiğin acemiyim ama dikkatli kullanmaya özen gösteriyorum derken güm ufak bir çarpışma oldu Allah'dan ufak bir kaza :) İşte bugün karşınızdayım ve çok taze bir tesettürlü olarak ilk bahar alışverişimi yaptım çünkü bildiğiniz hiç baharlık uygun bir kıyafetim yoktu. Hava ısınacak diye korkuyordum derken bu iş böyle olmayacak dedim ve aldım klavyemi elime bastım kredi kartı numaralarımı :D İşte oradan buradan aldığım kıyafetler bakalım sen de beğenecek misin :)

Bu aşağıda resimlerini paylaştığım ürünleri " sefamerve " sitesinden aldım.
 Beyaz her zaman kurtarıcıdır dedim ve bu şekilde bir tunik seçtim.
Bunu daha sonra aşağılarda bir yerlerde paylaşacağım pantolonun üzerine aldım.

 Pembeyi çok ama çok sevdim yaz için büyük kurtarıcı.
 Bunun vizon rengini aldım ama sitede kalmamış sanırım resmini bulamadım.

İşte buna bayıldım o kadar şirin ki anlatamam.

Yine aşağıda resmi bulunan etekleri LCW den aldım. Sevgili tesettürlü okurlara sesleniyorum siz nereden etek bulup giyiyorsunuz ya hiç güzel etek yok hep bir taraflarından boncuklar danteller sarkıyor. Benim gibi bir etek severi üzüyorsunuz bilin istedim :(




Bu güzelleri de ZARA dan aldım. Zara sepetimde yaklaşık dört bin tl değerinde ürün var :D Alacak bir hayır sever arıyorum. Bu arada Zara da gerçekten tesettüre uyumlu şeyler bulmak kolay .Bakın bu aşağıda ablamızın neredeyse dizlerinde duran pantolona ilk görüşte aşık oldum bayılırım bu tarz şeylere. Peki bu pantolon bende nasıl mı durdu ? Bildiğin bileğimde :) Çok nadir olarak kısa boyluluğun faydasını gördüm. Bu arada boyum 1.65 cm. Bir de yukarıda aldığım tuniği bu pantolonun üstü için aldım ama nasıl olur bilemedim.


Ya bu ayakkabıların güzelliği tam da beni anlatması... Almasam çok üzülürdü attım sepete :)

Evet geldik en nadide parçamıza. Bu aşağıda görmüş olduğunuz görseli instagram da Askı Butik'in Storysinden çektim. İlk görüşte aşka inanırsanız işte bu ilk görüşte aşk. Tam benim tarzım bir tulum fakat bu tulum bana uyacak mıydı tesettürlü biri için uygun muydu bir sürü soru işaretleri vardı kafamda. Geçen hafta sonu Nişantası'ndan geçerken Askı Butiğe uğradım ve denedim bu tulumu. Ah sevgili okurcum o kadar mı güzel durur. Bir kere tek başına içine uzun kollu bir şeyle bile giyebilirim çünkü alt kısmı etek gibi bol. Çok mutlu bir şekilde bu sevimli tulumu da yanıma alarak evime döndüm.



İşte sevgili okurcum içimdeki yaz ile bahar alışverişinin sonuna gelmiş bulunmaktasın. Bir de belki yaz alışverişi yaparım belli olmaz. :D 
Neyse eşimin yüreğine indirmek istemem tabi ki :) Hoşça ve huzurla kal oralarda bu arada instagramda beni ararsam icimdekiyaz ismi ile bulabilirsin...






4 yorum:

  1. Etek bulamıyoruz,varsa da belli başlı "marka" olan tesettür mağazalarında bulunuyor.Fiyatları malum..her zamanda günlük giyime hitap etmiyor bence..O sıkıntıyı bende yaşıyorum.:( Artık günden güne etek çeşidi azalıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz etek severleri çok üzüyorlar ama :( artık her tesettüre giren kişinin neden modacı olduğunu daha iyi anlıyorum ciddi anlamda eksik var :)

      Sil
  2. Oraların havası tam bizdeki gibiymiş. Ama az kaldı bahar geldi kapıda. Aldığınız giysilerin hepsi çok güzel. Anlaşılan zayıf birisiniz. O yüzden her şey güzel durmuş üzerinize. Vallahi imrendim. Diyete başladık biz de. Bakalım yaza nasıl gireceğiz. Aldıklarınızı hep mutlu günlerde giyin inşallah.♡♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotoğraflar bana ait değil ama çok kilolu sayılmam hele bebekten sonra iyice zayıfladım :) umarım diyetiniz güzel sonuçlanır ama eğer mutluysanız insana en çok yakışan güzel bir gülümsemedir kilolar gelip geçici :) inşallah hep mutlu günler görelim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...