30 Mayıs 2017 Salı

SEVGİLİ GÜNLÜK -1

Başlayıp devamını getirememek hiç bana göre değil sevgili okur. Ama hayat işte her zaman istediğimiz doğrultuda gitmiyor. Bir vakit bulup iki satır bir şey bile yazamıyorsun bazen. Sana da olur mu bilmem ama yoruyor be hayat...
Umarım oralarda her şey yolundadır. Buralar hep bildiğin gibi benden biraz uzak anneliğe daha yakın... Anne olunca içinizde çok az kalıyormuşsunuz bunu bana niye söylemediniz :)


Neler mi oluyor bu aralar... Eğer kendime vakit bulup bir şeyler yapabilmişsem mesela serviste kitap okuyorum. 
Vatanım sensin dizisinin müdavimi olduğum için bu aralar kurtuluş tarihi ile ilgili kitaplara sardım ve şu çılgın türkleri okumaya başladım. Kitabın her sayfasında tüylerim diken diken oluyor okumayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Malumunuz ramazan geldi. Hepimize mübarek olsun sevgili okurcum. Ben hala emziren bir anne olduğum için baya bir tereddüt ettim tutup tutmamakta . Ve denemeye karar verdim ve tutabiliyor muşum şükür... 
Eğer oğlum uyursa ki bu nadir olan bir olay çünkü bildiği uyumayan bir çocuk yapmışız biz :D
Geçenlerde bir blogda gördüğüm Julie & Julia adında filmi izleyeyim diyordum ve cumartesi günü bunu başardım meğer oturup film izlemek bile ne büyük lüksmüş...
Öyle iyi geldi ki biraz olsun kafam dağıldı kendimden uzaklaşıp başkalarının sorunlarında mutluluklarında kayboldum biraz... Başka şehrin sokakların da yürüdüm başka evlerin mutfaklarına konuk oldum... 
Ve filmi çok beğendim eğer bol yemekli filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka izleyin. ( Ramazan da pek güzel olmuyor tecrübe ile sabittir )
Bu arada ne oldu bizim gelecek olan bir yazımız vardı... Hala nisan ayında gibiyiz hatta bazen mart... Vallahi kasvet sardı içimi bir türlü gelemedi yaz. 
Geçenlerde bir gün hava güzel olunca ki bu aralar cidden nadir güzel oluyor değerini bilin Kız kardeşlerimle birlikte Nişantaşı'na gidelim dedik. Eşimin iş yeri yakın olduğu için sonra da onunla birlikte döneriz diye düşündük. Ben tabi ki bin stres oğlum otobüste durur mu sıkılır mı... Allah'dan uyku saatine getirdik de otobüse binince 10 dk sonra hemen uyudu :) 
O Şişli Nişantaşı havası nasıl iyi geldi anlatamam öyle özlemişim ki... Bebeğimiz olmadan önce çoğu iş çıkışı eşimin yanına gidiyordum böylece anılarımı tazelemiş oldum. Şişli de Göreme diye bir restaurant var Nişantaşı'nda Kurtuluş'da ve Bomonti'de şubeleri var bu aralar benim favorim Bomonti. O akşam da orada yemek yedik. Uzun zamandan sonra gerçekten kaliteli ve güzel vakit geçirmiş olduk hem de Ramazan öncesi baya bir doping oldu :)
İşte bu aralar böyle geçiyor sevgili okur. Sen nasılsın ramazan nasıl geçiyor oralarda...
Şimdilik hoşça ve huzurla kal olur mu...

4 yorum:

  1. Bebekli olmak çok güzel ama bir o kadar da zor tabii. Kıymeti de zorluğundan olsa gerek. Hayırlı ramazanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen zor olan her şey gibi bu da o kadar kıymetli ki siz de hayırlı ramazanlar

      Sil
  2. Ah şu çocuklar. Hayatın tüm düzenini değiştiriyorlar. İlk zamanlar zor oluyor tabi. Ama inanın bu günler geçici. Bir az büyüdümü yoluna giriyor yavaş-yavaş her şey. Ve ne garipdir sonra insan özlüyor bu günleri. Size annelik yolunda başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. bu sözleri duymak biraz olsun içimi rahatlatıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...