23 Ağustos 2017 Çarşamba

OKUDUKLARIM / JANE GREEN

Merhaba pek sevgili okurcum. Okuduklarım serisine bir yazı daha ekliyorum o zaman. İşte karşınızda beni çoğu kitabı ile keyiflendiren şu fani dünyadan uzaklaştıran kadın Jane Green.
Sevgili Jane ile ilk tanışmamız sizin tüm marketlerde benzin istasyonlarında dikkatli bakarsanız göreceğin hatta görmüş olduğun Sahildeki Evimiz kitabı ile oldu. Ben Üniversitenin kütüphanesinde dolanırken rast geldim ve itiraf edeyim yazı çok sevdiğim için ismi direk dikkatimi çekti ve bu yüzden okumaya başladım. Ve ve bayıldım çok eğlenceli bir kitaptı ve böylelikle diğer kitaplarına merak salmaya başladım. İşte severek hatta pek çok severek okuduğum Jane Green kitapları :
* Sahildeki evimiz
* İkinci Şans
*Bay Belki
* Cuma Kızı
* Tanrım Keşke İncecik Olabilseydim ( şiddetle tavsiye !!! )
* Kitap Kurdu Sevgilim



Favorilerim:
* Sahildeki Evimiz
* Tanrım Keşke İncecik Olabilseydim



İşte sevgili okurcum romantik kitaplar seninde favorilerin arasındaysa Jane Green tam sana göre. Hoşça ve Huzurla kal oralarda...

2 yorum:

  1. Romantik kitaplar tam tatil ortamı kitapları. Hele de eğlenceliyse insanı rahatlatır ancak sanki bazılarının konuları birbirine çok benzemiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o konudan ben de çok muzdaribim. Çoğu yazar birbirinin aynı kitaplar yazıyor. Tanışma sevgili olma kavga tekrar barışma mutlu son. Biraz yaratıcılık istiyoruz çok mu ?

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...