22 Aralık 2017 Cuma

BENİM ÇİFTLERİM

Ülke olarak pek meraklıyız bu magazine hadi itiraf edin :P
Ben mi ay hayır canım ben tabi ki belgesel falan izliyorum !!! hahahaha
Şaka bir yana dozunda magazin seviyorum sevgili okurcum. Ve nedense bloğumda sevdiğim yakıştırdığım çiftleri yazmak istedim. Bakalım kimler benim çiftlerimi sevecek :D Hadiiii ama cuma cuma biraz eğlence fena mı olur maksat kafalar dağılsın. İşte İçimdeki Yaz'ın en yakıştırdığı Çiftler :


10. Gupse ÖZAY - Barış ARDUÇ


Kim ne derse desin ben bu çifti birbirine çok yakıştırıyorum listeme 10 numaradan giriş yapıyorlar. Umarım sonsuz bir ilişkileri olur :)

09. Fahriye EVCEN - Burak ÖZÇİVİT


Güzellikse güzellik yakışıklılıksa yakışıklılık... Yine birbirine çok uydurduğum bir çift daha Fahriye hanım birçok yanlış tercihten sonra doğru yolu buldu bence :)

08. Sinem KOBAL - Kenan İMİRZALIOĞLU


Sinem Hanım kızımızı oldum olası beğenirdim oda yanlış tercihlerden sonra doğru yolu bulanlardan. Kenan Bey oğlumuz evimizin bir ferdi gibi çünkü sevgili kocamcım her dizisinin müptelası :)


07. Aslı KIZMAZ - İlker KIZMAZ

Bak bu aralar bu çiftin baya hastasıyım. Aslı Hanımın hem instagram hesabını hem de youtube kanalını severek takip ediyorum ve İlker Beyle çok çok yakıştırıyorum. Sonsuz mutluluk amin.

06. Aslı ENVER - Murat BOZ


Murat Boz sizce de çok sempatik değil mi ? Ben bu kızımızla oğlumuzu da beğeniyorum bakalım evlilik gelecek mi :D

05. Demet AKALIN - Okan KURT


Demet Akalının dobralığı mertliği takdire şayan. Gerçi çoğunlukla yanlış insanlara güveniyor ama olsun ben seviyorum Demet Akalın'ı. Okan eniştemizle de çok yakıştırıyorum. Allah mutluluklarını daim etsin inşallah :)

04. Sıla - Ahmet KURAL


Şu sıralar aslında en favori çiftim. Neden bilmem ben bunları bir yakıştır bir yakıştır. Bir ara acaba Ahmet bey oğlumuz Sıla Hanımdan kısa mı diye dertlensem de çok şükür uzunmuş. Bu çiftimize de sonsuz mutluluk diliyorum.

03. Bergüzar KOREL - Halit ERGENÇ


Evet boysa boy possa pos.... Vallahi maşallah pek beğeniyorum kendilerini... Her ne kadar Vatanım Sensin dizisini bu yıl pek beğenmesem de oyunculuk performansları harika...

02. Pınar - Tarkan TEVETOĞLU


Taaa taaa.... Evet zirvenin ortağı belli oldu... Aaa yoksa siz benim Tarkan sevdamı bilmiyor musunuz. Cık cık cık çok ayıp. Ben ki tam bir Tarkan hayranıyım kendisine şarkılarına yaptığı işlere bayılıyorum. Ve evliliği de en çok ona yakıştırdım. Bir alyans bir erkeğe bu kadar mı yakışır ! ( Eşim beni okumuyor bunu biliyor muydunuz ? ) Allah mutlu mesut etsin inşallah...

01. Arzum ONAN - Mehmet ASLANTUĞ


Ve işte zirve...
Ah işte benim yıllardır en beğendiğim çift...
O naiflik o duruluk... O güzellik o yakışıklılık.. O duruşları, çizgilerini hiç bozmamaları... Maşallah Allah daim eder inşallah. Bu arada Mehmet Aslantuğ'u ciddi anlamda çok beğeniyorum hele o ses tonu. Bilmem izlediniz mi ama hala kulağımda Bir İstanbul Masalı dizisinde ki Esma deyişi... Bu çiftimize de sonsuz mutluluk...

İşte sevgili okurcum bir magazin köşemizin daha sonuna geldik. Nasıl buldun çiftlerimi sen kimleri seviyorsun ya da sevmiyorsun ?
Şimdilik hoşça ve huzurla kal...

8 yorum:

  1. Haha ben bu seriyi cok begendim ya bende denk geldikce izlerim severimde :)

    Arzum Onanda cok asil bir kadin ya. Tarkanla esi hakkindada ayni syi düsnyorum. Bende galiba bunlarin hepsini seviyorum 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek ki zevklerimiz ortakmış :) evet yaa arzum onan cidden çok asil bir kadın maşallah :)

      Sil
  2. Allah birbirlerine bağışlasın. Ben de o renkli dünyanın çetrefil ilişkilerine bulaşmamış çiftleri tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendee bendee ... zor valla öyle hayat için de evli kalmak doğru insanı bulmak...

      Sil
  3. Özçivit çifti fizik olarak da çok yakışıyorlar, beğeniyorum. Ama aynı şeyi Sinem Kobal & Kenan İmirzalıoğlu için düşünmüyorum. Bir şeyler eksik gibi geliyor duruşlarında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kenan imirzalıoğlunun karizması iyi oluşu sinemi kapatıyor ben pek göremiyorum sanırım :D

      Sil
  4. Bu tarz listelerin vazgeçilmezi Arzum ONAN - Mehmet ASLANTUĞ oluyor. Gerçekten çok yakışıyorlar. Allah mutluluklarını bozmasın.

    Sıla ile Ahmet Kural ayrıldılar maalesef :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin amin gerçekten çok yakışıyorlar :)
      Sıla ve Ahmet beyi çok yakıştırdık ama olmamış demek ki artık Ahmet'i sevmeyip Sıla'yı sevmeye kaldığım yerden devam edeyim bari :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...