13 Şubat 2017 Pazartesi

DIY ALBÜM YAPIMI

Haftanın belki de en sıkıcı en iç karartıcı gününden tatlı mı tatlı kalpli mi kalpli bir merhaba pek sevgili okurcum. 

Umarım oralarda işler yolundadır diyerek direk konumuza geçiş yapıyorum malum yarın sevgililer günü. Her ne kadar  sevgili eşim biz artık anne baba olduk ne sevgilisi dese de siz boş verin onu ve bana kulak verin. Ben ki iflah olmaz bir romantiğim ve özel günlere çok değer veririm.
Bu yüzden  hala ne hediye alsam ne yapsam diyenlere bir çare olmaya geldim. Aslında erkekler hediyeden pek anlamıyor. Ciddiyim anlamıyor. Ancak şöyle esaslı bir telefon hatta bir play station falan almadığınız sürece hediyeleri pek önemsemiyor. Amma velakin öyle güzel bir hediye hazırlamıştım ki sevgili eşime gerçekten beğendi ya vallahi beğendi ben de çok şaşırmıştım sevgili okur. Gelelim ellerimle uğraştığım hediyeme. Ne alsam ne etsem diye düşünürken eşim bana doğum günümde boş bir kendin yap albümü almıştı. Biraz internet araştırması biraz da tasarım gücümü ortaya koyup balayında gittiğimiz İtalya gezimizi anlatan bir gezi albümü hazırladım. Bak yabana atma gün olur lazım olur :)
Albümümüz

Pasaportumuz ve uçak biletlerimiz


Roma şehir haritası ve metro biletlerimiz

Floransa şehrinden fotoğraflar
Ve son olarak İstanbul semaları. Bu arada kendi özel fotoğraflarımızı da ekledim tabi ki :)

Umarım aklına yatan bir fikir olmuştur sevgili okur. Şimdiden tüm sevgililerin ve sevgilisi olmayan pek sevgili kişilerin gününü kutluyorum. Bir zamanlar bende yalnızdım ve geçip gitti o günler şimdi hem çok sevdiğim bir eşim hem de çok çok pek çok sevdiğim bir oğlum var. Allah herkese bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin diyerek kapanışa geçiyorum. Hoşça ve huzurla kal pek sevgili okurcum. 

2 yorum:

  1. Amannn benim eşimde aynı.Bende daraldım artk yapmıyorum 😃

    Bana dün durmus ne aliyim sana dio 😃 haha 😃 ama güzl olmus ellerine sağlik valla.Begenmesinde napsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bu eşler nasılda bezdiriyorlar insanı. çok teşekkür ediyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...