11 Nisan 2018 Çarşamba

SEVGİLİ GÜNLÜK / 4

Neler oluyor hayatta.... Bir de şu rüya gerçek olsa olsa :)
Merhaba sevgili okurcum umarım oralardasındır ve bendenizin sözlerini okuyorsundur.
Bahar nasılda güzel geldi değil mi benim içim, dışım coştu çoktan... Hiç içeri giresim gelmiyor. Allah'tan çalışma hayatımda bir içeri bir dışarı bu güzel havaları kaçırmıyorum.

Baktım öyle ahım şahım bir şey olmuyor hayatım da ve yazı yazamıyorum bende haftalık  doküman yapayım bari dedim, bence güzel fikir.
Bu hafta biraz yorgun başladı maşallah hafta sonu jet gibi geçti çünkü. Oğlum bence kesin iki yaş sendromuna girdi çünkü başka bir açıklama yapamıyorum. Geçen akşam mesela sırf cacığı kendi içmek istediği için yarım saat ağladı. :( Dün de parkta yüksek duvardan yürüyeceğim diye parkın orta yerinde yere yatıp ağladı :(  İzleyip göreceğiz bugünlerin de geçtiğini :(
Heh annemler bu ara tadilata takmış durumda 3 yıldır hep bahar zamanı evin içinde tadilat yaptırıyorlar. Geçen yıl 4 gün tuvalet ve banyoyu kullanamayıp perişan olmuşlardı hoş şimdi kahkahalarla gülüyoruz o ayrı :D Bu yılda evi parke döşetmeye ve eskiyen mutfaklarını değiştirmeye karar verdiler. Her şey iyi güzel hoş da insan başına gelmeyince anlamıyormuş. Evin içindeyken tadilat yaptırmak tam bir kabus... Parke de toz ve kirden başka sorun yokta iş mutfağa gelince her şeyi kırıp döktüler annemler bir haftadır mutfaklarını kullanamıyorlar. Bir gün orada bir gün burada idare edip duruyorlar annem sinir krizinin eşiğinde :D 
Onlar da durum bu iken biz de etkileniyoruz tabi bu durumdan bir gün oğlumu anneme bırakıyoruz bir gün kız kardeşlerim bize geliyor derken evde tam bir curcuna havası var :)
Eee bu hafta düğün haftası ve ben kendime bir şey almama kararı aldım. Kına gecesinde kadife bir elbisem var onu giyeceğim nikahta da beyaz bluz ve siyah kalem etek kurtarıcısına tutundum :) bakalım nasıl geçecek. Hamile ve çocuklu olarak ! 

Hafta boyunca her akşam iş çıkışı oğlumu parka götür eve getir akla pakla yemek yap yedir topla yıka saat 10 civarı pilim genel de bitiyor :( Hepsi bir arada gerçekten çok zormuş Allah yardımcımız olsun.
İşte böyle sevgili okurcum şimdilik havalar burada bu şekilde bekleyip görelim haftaya neler olacak düğün nasıl geçecek. Bu arada ayın 21'nde Mabel Matiz'in Bostancı konserine bilet aldık çok çok sabırsızım.Çünkü kendisini çok seviyorum !
Ha bir de buradan Sevgili Tarkan!a sesleniyorum. Tarkan bey lütfen bu yaz harbiye konserinizi haziran veya temmuz ayında verin yoksa ben feci halde hamile veya lohusa olacağım için katılamayacağım. Lütfen sizin eşiniz de hamile halden anlarsınız :D :D :D
Şimdilik hoşça ve huzurla kal sevgili okurcum...
Notçuk : Resimler pinterestten :)

8 yorum:

  1. Merhaba hoşgeldin baya yoğun ve yorucu bir günlerin olmuş 😊rabbim kolaylıklar versin inşallah canım benim 😊❤Mabel Matiz bende çok severim kendisini bana da yakın Bostancı bende gideyim ne etsem bir göz atayım 😊en güzeline emanet ol canım benim dikkat kendine 😊🌸sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle yoğun geçiyor ki hayatım ama hep öyleydi alıştım artık monotonluk sıkıyor beni :D Mabel matiz çok tatlı ama değil mi bilet fiyatları da uygundu tavsiye ederim :) sende allah'a emanet ol güzel kalpli arkadaşım :)

      Sil
  2. Size kolaylıklar diliyorum. Umarım doğumunuzda kolay olur. Çocuğunuzda iki yaş sendromu olabilir.Onu da sorunsuz atlatmanınızı temenni ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çok çok amin :) ona da inşallah diyorum vardır bir hayır deyip kenara çekiliyorum :)

      Sil
  3. Yoktunuz uzun zamandır. Neyse hayat rutininde gidiyor demek ki. Günleriniz hep sağlıklı ve mutlu geçsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında hep buralardayım da nedense yazmak için bir olay olmasını bekliyordum. Ama bu haftalıklar iyi olacak ve beni buralarda tutacak gibi :) çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için :)

      Sil
  4. Görseller çok güzel. Pinterest'e üye olunca oradaki fotoğrafları kopyalayıp bilgisayara alabiliyor muyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum. evet üye olduktan sonra kaydedebiliyorsunuz pinterest bu konuda tam bir cennet :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...