17 Mayıs 2018 Perşembe

BLOG MUHASEBESİ MİMİ

Merhaba pek sevgili okurum uzun zamandan sonra bir mim yazısı ile karşındayım. Hayır kimse beni mimlemedi :D Ben kendi kendime gelim güvey olup mim sorularını çok beğendiğim için yapmaya karar verdim. :D
Neyse geçiyorum o vakit mim sorularına :)

BLOG ALEMİNE NASIL GİRDİN ?
İşte benim kanayan yaram... O kadar geç öğrendim ki böyle bir mecranın olduğunu tam olarak 2013 yılında girdim ama ah keşke üniversitede okurken keşfetseymişim çok pişmanım :(

HANGİ BLOG SANA İLHAM OLDU ?
Tek bir blog değil bir kaç blog ilham oldu diyebilirim. Eskilerden Tugce_tb sonra sıla yılmaz, zeto, smileneword ve namı değer shopacolic nabice. Kendi yaşamlarını paylaştıkları bloglarına bayılmıştım. Şimdi hepsini ayrı ayrı instagramdan takip ediyorum. Sanırım artık çoğu aktif blog yazmıyor.

BLOGA YAZDIĞIN İLK YAZI İLE SON YAZI ARASINDA FARK VAR MI ?
Aslında bu benim ikinci bloğum. İlk bloğumu anne olduktan ve tesettüre geçtikten sonra kapattım. Çok fazla resmim ve kendime ait şeyler vardı. O yüzden demem o ki tabi ki bir çok fark var... Ama genel anlamda kendimi anlatıyorum yazılarımda. İç muhasebemi yazıyorum.



YAKIN ÇEVRENDEKİ İNSANLAR BLOGUNU BİLİYORLAR MI ?
Eski bloğumu neredeyse herkes biliyordu. Ama bu blog biraz daha bana özel sadece kız kardeşlerim ve sen sevgili okuyucu. Eşimde blog yazdığımı biliyor da sorsan adını bile bilmez :D

BLOG YAZMAK YAŞANTINA NE KATTI ? YA DA NE ÇIKARDI ?
Ya ben o kadar çok şey öğrendim ki bloglardan. Yani bana çok fazlaca katkısı oldu. İlk bloğumda çok daha aktiftim bir sürü hediyeleşme etkinliğine falan katılıyordum ve bunlara bayılıyordum. Bir çok güzel hediye aldım şahaneler :) Çocuktan dolayı biraz pasifim ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah :)

ŞUAN BU MİM YAYINI İLE BİRLİKTE BLOGUNDA KAÇ YAZI VAR VE KAÇ SAYFA GÖRÜNTÜLENMEN VAR ?
Çok yeni olduğum için sadece ve sadece 65 tanecik yazım var ve sayfa görüntülenmem de 3884 kerecik :)

İşte böyle sevgili okur gerçekten bu mimi çok sevdim. Bir çok bloğun geçmişini öğrenmiş oldum herkes o kadar eski ki... İstersen sende tanıt kendini de sen kimsin öğrenelim :)

21 yorum:

  1. Bende seni mimlediler sanmıştım.mimledim 😊🌸keşke mimleseydim.😊🌸neyse iyi ki yapmışın 😊bundan sonra akimdasin artık mimlerde 😘😊çok güzel ve keyifli bir mim olmuş seni biraz daha tanimak çok güzeldi 😊iyi ki gelmişsin canım benim hep ol ❤😊daha nice güzel yazılara paylaşımlara inşallah sevgiler ❤😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok be canım bu blog aleminde beni pek mimleyen olmuyor bende kendi çapımda beğendiklerimi kendim yapıyorum :D :D çok çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)

      Sil
  2. Burası ayrı bir dünya ya da kendi mahallemiz. Kendimizi rahat hissettiğimiz yer. Bazılarımız komşuluk ilişkilerini aralıksız düzenli sürdürüyor,kimimiz de benim gibi ağır aksak ilerliyor. Sizi tanımak güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için sizi de tanımak isterim her zaman :)

      Sil
  3. az dediğin yayın sayına bak :) beniim daha 30 :D ayy çok uatnıyorum en az ben yazmışım :)) emeğine sağlık çok eğlenceli olmuş gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk bloğumda çok daha aktif olduğum için az diyorum :) olsun az olsun öz olsun :) çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Madem içimizi döküyoruz bence de çok kişi bilmemeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle... Senin özelin senin düşüncelerin ne kadar az insan o kadar az sorun :)

      Sil
  5. Bloggerda yeni değilim ama bloggerları yeni tanıyorum. Tesettür'e geçmenizden bahsetmişsiniz. Sevindim. Haddim olmayarak bu konuda bir blog yazısı yazmanızı tavsiye edeceğim.

    Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz için teşekkür ediyorum ilk defa yazmam için bir konu geldi mutlaka bununla ilgili bir yazı yazacağım :) ( Allah'ım hemen boş vakit bulayım amin :) )

      Sil
    2. Yazınızı bekliyor olacağım. Yalnız gözden kaçırırsam kusura bakmayın. İlerleyen zamanlarda mutlak görürüm herhalde. Duanıza ben de amin diyeyim o zaman. :)

      Sil
  6. Hoşuma giden mim görünce ben de kimsenin mimlemesini beklemeden yapıyorum :-)

    Benim bloga girişim 2014. Sen benden eskiymişsin. Ben de keşke daha önce başlasaymışım diyorum. Sanki blogların altın çağını kaçırmışız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla baktım beni kimsenin mimlediği yok en iyisi kendim yapayım çünkü çok güzel mim dedim :) O zaman kendimizi tebrik edelim :) Ya cidden üniversite yıllarında keşfedemediğim için çok pişmanım öyle çok boş vaktim oluyordu ki şimdi ancak işten fırsat bulabilirsem yazıyorum :( kesinlikle kaçırmışız... Şimdi çoğu instagram üzerinden paylaşım yapıyor.

      Sil
  7. pek de hoş anlatmışsın yaaaaa :) o zaman bak bu gece bir mim yapcam şimdiden mimlisin mademsi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa deep çok tatlısın :) tamam hemen yapacağım kocamanda yazacağım deep beni mimledi diye :D

      Sil
  8. 😊 Bu mimi ben de aynen sizin gibi soruları beğendiğim için kendi-kendimi mimleyerek yapmıştım. Güzel olmuş kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. kereeeeeem çok tatlıııı bi kereeeem :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...