3 Temmuz 2018 Salı

HELLÖÖÖÖ !

Merhaba çok çok pek çok sevgili okur :)
Yine nerelerdesin hiç yazmıyorsun yoksa doğurdun mu diyen biri olmadı çok şükür :D
Şaka şaka içten içe beni bir merak ettiğini biliyorum :D
İşte geldim buradayım !
Yine yoğunlukların kraliçesi bendeniz yoğun bir kaç haftayı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum. Malumunuz Ramazan ayı öyle yoğun geçiyor ki insan ne olduğunu anlamıyor. Bu Ramazan bol bol davete katıldık eşim davetlere gitti ben gittim derken ne ara geldi ne ara bayram oldu anlayan beri gelsin.
Eşimin işi dolayısı ile sadece bayram tatillerini değerlendire biliyoruz. Biz de bu bir kaç günü fırsat bilip attık kendimizi Gökçeada'nın kalbine. Ayrıca sevgili okur Gökçeada'nın yeri bende çok çok ayrıdır. Fırsat bulabilirsem çok özel bir yazı yazmak istiyorum ada için, bu yüzden harika bir 3 gün geçirdik deyip kısa kesiyorum. Malumunuz hem hamile hem çocuklu dinlenilen bir tatil olmuyor. Sadece hava değişimi yetiyor insana deyip düşüyoruz yeniden İstanbul yollarına.



Bayram dönüşü haftası üniversiteden en yakın arkadaşım evlenecekti ve diğer en yakın arkadaşım memleketinden gelip ben de kalacaktı.
O kadar harika bir kına gecesi ve düğün yaptı ki dillere destan oldu neredeyse. Bu arkadaşım lise aşkıyla evlendi hani o lise de yüzük takan aşıklar vardı ya heh işte bunlar onlar. Tam 11 yıl sonra kavuştular. Böyle bir aşka böyle güzel düğün yaraşırdı zaten. Bizde seneler seneler sonra bir çok üniversite arkadaşımla bir araya gelmenin zevkini çıkarttık :)
Tabi evde misafir var gezdik yedik içtik derken ben de pil bitti. Bir de pazar seçim vardı. Ve bu hamiş sanki çok sakin bir hayatı varmış gibi bir de kız kıza tatile gideyim deyip pazartesi günü de tatile gitmeye kalkarsa ne olur ! Çok ta fena şeyler tabi ki :D Ama olsun köprüden önce son çıkış tek çocuklu bütün tatilleri değerlendirmem lazımdı :D



Annem teyzem ve kız kardeşlerimle birlikte Yalova Çınarcık'a gittik. Bu kadar çok eğleneceğimi tahmin etmiyordum ve Yalova'nın bu kadar güzel bir yer olabileceğini...
Bildiğiniz tatil yeri İstanbul'a ido ile bir saat uzaklıkta hem de...
Kalabalık olunca çocuğunda pek yükü olmadı yani çok güzel günler yaşayıp geri döndüm kürkçü dükkanına.
Tam gaz da işe başladım ve işte geldim buradayım...
Geçen haftaların kısa bir dokümanı oldu bu sevgili okur. Bu arada sanırım bebeğimizin ismi Kerem olacak. Levent Kerem birbirine uyar diye düşündük. Bakalım bir değişiklik olursa yine yazarım :)
Şu anda tam tamına 30 haftalık bir hamiş oldum. Sağlık ve sıhhat ile gelir inşallah Keremimiz...
İşte böyle sende ne var ne yok bakalım. Umarım hoşça ve huzurlusundur.

16 yorum:

  1. Güzel olmuş sizin için. Kerem'i de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle güzel oldu ki :) amin inşallah çok teşekkür ederim bu güzel duanız için :)

      Sil
  2. Allah sağlık ve sıhhat ile kucağınıza almayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
  3. Yazı, güneşi ve tatili çok seviyorum. Çocuğunuzu hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah, isim seçimi güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendeee hem de delicesine hatta keşke hep yaz olsa demiyor değilim :) çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :)

      Sil
  4. Bir çoğumuz için yaz şimdi başlıyor. Ama siz tatili bitirivermişsiniz bir çırpıda sanki😊 Güzel tatilleriniz olsun hep. Kerem bala da sağ-salim gelsin dünyaya inşallah🙏🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaz sonu doğum olunca yazı erken yaşayıp bitirdik :) Şimdi bebek için hazırlık zamanı :) çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)

      Sil
  5. Doğum öncesi moral olmuş. İnşallah sağlığıyla gelir.

    YanıtlaSil
  6. Your blog looks beautiful. Nice post. 🙂
    Following you! Follow back?

    www.minnieart.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Doğurdun mu diye yazmaıdm çünkü doğum için erken olduğunu biliyorum. Böyle de sıkı bir takipçiyimdir :-)

    Kerem ismini çok severim ben. Bence güzel bir isim seçmişsiniz.

    Yoğun günler geçirmişsin ama iyi olmuş. Bebeğin olduktan sonra nasılsa evde takılırsın :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çok teşekkür ediyorum dikkatiniz için bu hafta 34. hafta doğuma az kaldı yani :D çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. evde iki canavarla nasıl bir takılma olacak orası muamma tabi :D :D :D

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...