6 Eylül 2019 Cuma

SEVGİLİ GÜNLÜK / 6

Ah be sevgili okur.
Hayat gerçekten sen planlar yaparken başına gelenlerden ibaretmiş.
Geçen hafta ki yazım işte burada  tık tık
Okuduğunu kabul edip neler oldu ondan bahsedeyim.
Şu hava attığım dört günlük tatilim vardı ya !!! Hanginiz nazar değdi doğru söyleyin !!! Vallahi dört gün boyunca hastanedeydik :(
Kerem kuşumun ateşini bir türlü düşüremedik. Hep 38 hep 39... Soğuk algınlığı olsa tamam da ateş insanı çok korkutuyor. Havale geçirecek diye çok çok endişelendim çünkü gerçekten düşmüyor hatta hastaneye gittik iğne yaptılar düşmedi fitil verdiler anca. Ertesi gün ev de de düşüremedik en sonunda yatırdık hastaneye de serum verdiler. Küçüğümün tüm boğazı dili yara olmuş :( 10 tane de iğne :( Anlayacağınız sabah akşam hastanedeydik. Levent'in kıskançlığı da tavan yaptı :(
Hal böyleyken sevgili okur dört günde tükenmişlik sendromu yaşadım :P


Şükür salı günü ateşi düştü dünde iğneleri bitirdik. Bugün inşallah çok daha iyi olur.
Bu arada hızlı bir şekilde Levomu kreşe verdik. Anladık ki biz artık yetemiyoruz enerjisini bizde atıyor bari dedik biraz sosyalleşsin kardeş kıskançlığından biraz uzaklaşsın. Dün ilk günümüzdü ve maşallah gayet iyiydi bakalım bugün nasıl olacak.
Geçen hafta ki kınaya da gidemedik malum durumlardan. Pazar günü nikah var ay öyle yoğun ki bu hafta... 
Aaa bu arada cumartesi yani 7 Eylül bizim evlilik yıl dönümümüz. 5. yılı bitiriyoruz be sevgili okur. Hoş çocuklardan sonra evlilik hali biraz kaos olsa da güzel bir 5 yılı geride bıraktık şükür daha nice sağlıklı huzurlu güzel yıllara inşallah :) Belki bir ihtimal kocacığımla kaçabiliriz yani inşallah yani Allahımm noooluuuur be :) 
 İşte böyle sevgili okur bol koşturmacalı haftayı geride bırakıyoruz bakalım daha neler olacak heyecanla bekliyor olacağız hoşça ve huzurla kal oralarda...

8 yorum:

  1. Keremciğe tez zamanda Allah şifa versin.
    İnşaallah eşinizle çocuklarınıza sağlıklı huzurlu mutlu nice nice yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin amin çok amin tüm ihtiyacı olan yavrucaklara...
      çok çooook teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için sevgili okur :)

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun. Sanırım salgın var. Yeğenimde 3 gündür ateş ve enfeksiyondan hastanede yatıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum size de çok çok geçmiş olsun tam hastalık mevsimi malesef :(

      Sil
  3. valla ne hızlı hayat yaaa formula 1 gibi hihi, geçmiş olsuuun, levo, kreşte boks yapsın biraaz :) kına olmadı nikah olsun hadiii :) bol bol hızlı yıllar sizeee :) evet çocukları bırakıp kaçın azcık dönmeyin hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deep
      :D :D :D bazen ben bile bir durun diyorum :( peki levonun ilk günden şikayet alması :D :D çoook çook teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun. Ateş gerçekten korkutucu. Büyükler özellikle erkek çocuğunun ateşi için iyi şeyler söylemezler. Bir daha yaşamazsınız umarım.

    Neredeyse aynı zamanlarda evlenmişiz. Biz de ağustosta beş yılı geride bıraktık ama küçük bir çocuğa sahip olunca bu seneki kutlamalar yavan geçti :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah gerçekten çok korktum :( ay bizim ilk bebekli yıl dönümü kutlamamız tam bir kabustu :( zaten yeni doğum yapmışım psikolojim çok bozuk hatırlamak bile istemem !! yani herkesin aynı oluyor :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...